John Obey - Freetown
Blijf op de hoogte en volg Rana
23 November 2013 | Sierra Leone, Freetown
En toen kwam smiddags het afscheid van de mensen van John obey beach. ik vond het echt niet leuk om ze achter te laten en had eigenlijk toch wel langer hier willen blijven. Heb hier echt een leuke week gehad en het gevoel dat ik de mensen hier al heel lang ken (en niet net een week). Dus ik heb eigenlijk het plan om voordat ik weg ga nog even hier de laatste paar dagen te zijn en te genieten van de mensen, het strand en de mooie natuur.
Gisteravond hebben Mr. Ali en Momoh me naar Freetown gebracht. Ik denk dat het een rit was van 2 uurtjes. Freetown is echt gekkenhuis, het is echt zo druk. Met de auto door Freetown is dan ook bijna geen doen. Maar goed, we zijn er uiteindelijk gekomen. Ik heb afgesproken met Hamid (die ik via couchsurfing heb leren kennen) bij het Total gasstation in Congo Cross. Daar achter woont hij. Afscheid genomen van Momoh en Mr. Ali en met Hamid meegegaan naar huis. Wat gekletst en zijn andere roommates ontmoet (groot appartement waar meerdere mensen wonen), maar ben toen vroeg naar bed gegaan omdat ik echt moe was.
Zo nu zit ik op het balkonnetje in Freetown, Wilkonsonroad met een laptop. Slecht geslapen vannacht, want zoals ik al zei, Freetown is echt een gekkenhuis en dat hoor je ook snachts. Zoveel geluid en honden die blaffen en vechten. En vanmorgen ook nog keihard de minaret van een Moskee die maar niet leek op te houden. Verder voel ik me vanochtend niet zo lekker. ik weet niet wat het is, Maar als ik me langer zo voel ga ik denk ik lekker terug naar John obey. Ligt overigens niet aan Hamid. Echt een hele aardige jongen, en vind het erg vervelend dat ik me niet lekker voel. Hij is nu naar een shoot toe voor zijn nieuwe film. Hij produceert namelijk films in Sierra Leone en acteert er ook zelf in. Als ik me beter had gevoelt dan had ik meegegaan maar ik had er nu echt geen zin in. Ik kan nu alleen maar denken aan terug gaan naar het strand, mijn hangmat en mijn bucket shower :-) So, we will see!
23 November 2013 - 12:11
Cora:
He meis, wat vervelend dat je zelf niet lekker voelt, nog steeds naar van de krab?
Of misschien van de malariapillen, daar schijn je ook beroerd van te kunnen voelen.
Hopelijk gaat het snel weer beter met je, zodat je nog veel dingen kunt ondernemen.
Beterschap en dikke kus pa en ma
23 November 2013 - 13:33
Ria:
Ach wat sneu nu. Kijk het inderdaad maar even aan. En wat je moeder zegt, misschien de pillen. Laat ze maar even goed voor je zorgen. Hou je taai. Knuffel, xx -
23 November 2013 - 14:19
Y2ks:
Netjes hoor.geniet er van en veel foto's maken. ..;) -
23 November 2013 - 19:33
Marga:
Hopelijk knap je gauw op dan kunnen we weer smullen van de verhalen..... beterschap, en anders inderdaad maar lekker terug naar die lieve mensen in John Obey en het strand.... dikke kus
27 November 2013 - 12:01
Rian:
Hoi Rana, ik hoop dat je inmiddels weer helemaal beter bent. Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt! Hier ligt zo'n 30 cm sneeuw; heel wat anders dan lekker op het strand. Fijne vakantie verder. -
27 November 2013 - 14:24
Ria:
Dag schat, je bent stil op de lijn.. Ik hoop maar dat je bent opgeknapt en je plannen verder aan het voortzetten bent en geniet en geen tijd hebt, of geen verbinding, om ons jou watertandende verhalen te vertellen.. Xx