Weer naar Colombo..
Door: Rana
Blijf op de hoogte en volg Rana
26 Augustus 2011 | Sri Lanka, Nuwara Eliya
Vanmiddag om 14.00 uur met de bus naar Colombo gegaan. Dit was gewoon een rit van 6 uur... pfff was echt hels.. maar goed, wel grappig, want je bent echt de enige toerist (zie trouwens bijna nergens meer toeristen, dus ik wordt echt heel veel aangestaart). Ik ga weer terug naar Colombo om Dhinuk en zijn vreemden weer te zien. We gaan vanavond nog met zn allen naar Hikkaduwa (een surfersplaatsje in het zuiden, ongeveer 2/3 uur rijden met de auto). Dus ik zou Dhinuk laten weten als ik bijna op het station in Colombo was aankwam, dan zou hij me oppikken.. Maar heel handig weer.. Ik had naar Nederland gebeld, en niet aangedacht dat me beltegoed dan wel erggg snel gaat... Dus ik kwam zonder beltegoed te zitten.. Ik hoopte dat hij me nog wel even een keer zou bellen als hij niks te horen kreeg, dus dacht ik komt goed! Maar ik kreeg een smsje.. en daarna nog 1.... en toen was ik op het station.. Ik denk dat ik een beetje verdwaald om me heen keek want er kwam een jongen in de bus naar me toe, om te vragen waar ik heen moest. Dus ik legde de situatie uit en ik mocht met zijn telefoon bellen. Dhinuk gebeld. Hij komt er aan!! Maar nu moest ik dus nog een half uur op het station wachten.. en geloof me.. dat is niet prettig.. Maar die jongen van de telefoon (Prashanth) liep met me mee, en heeft ook een half uur met me op het station gewacht, zodat ik niet alleen stond. Heel vriendelijke jongen. Zijn taxi ging ervandoor omdat ik hem ophield, de bussen die hij moest hebben gingen voorbij.. (hij moest naar zijn vader in het ziekenhuis). Dus zei ik hem dat wij hem wel konden afzetten bij het zieknhuis. (tuurlijk wilde Dhinuk dit doen). Dhinuk moest daarna nog even terug naar zijn werk, dus moest mij even ergens kwijt haha, Vandaar dat ik nu in dat huis zit op een kamertje terwijl er een familiefeest aan de gang is! Zometeen gaan we door naar Hikkaduwa (blijven we tot zondag) en dan naar Arumgambay (in het zuidoosten).
Bedankt voor jullie berichten allemaal :-) erg leuk!!!
26 Augustus 2011 - 19:21
Ryanne:
Zo cool meis die olifanten!!! :D echt te mooi!! En ook erg leuk dat je nog steeds veel vriendelijke mensen tegenkomt.
xx -
27 Augustus 2011 - 04:38
Sophie:
Super leuk om steeds je verhalen te lezen! Vet leuk van de olifanten, moet ik hier ook nog doen. En heel spannend dat je zonder btg kwam te zitten haha, zou de zenuwen krijgen. :p Kus! -
27 Augustus 2011 - 12:39
Marga:
wat een lieve zorgzame mensen ontmoet jij onderweg toch. Bedank ze allemaal maar van je tante, ik ben blij dat ze zo goed voor je zorgen. het klinkt allemaal super! liefs Marga -
27 Augustus 2011 - 16:26
Rian:
Wat leuk om jouw belevenissen te kunnen volgen. Mooie foto's ook. Ik herken veel van de foto's van Tessa. Fijne vakantie verder! -
28 Augustus 2011 - 17:53
Ria:
wil je dhinuk heel hartelijk danken namens het thuisfront..